Blog

Přátelství je důležité: Udělejte radost sobě i přátelům

Přátelství je jedním z nejcennějších darů, které můžeme v životě získat. Je to pouto, které nám dodává sílu, radost a smysl. Přátelé jsou ti, kteří stojí po našem boku v dobrých i špatných časech, podporují nás, když to nejvíce potřebujeme, a sdílejí s námi naše největší radosti.

Proč je přátelství tak důležité?

  1. Podpora a porozumění: Přátelé jsou ti, kteří nás opravdu znají a rozumí nám. Sdílí naše radosti i starosti a poskytují nám emocionální podporu, kterou někdy potřebujeme více než cokoli jiného.

  2. Společné zážitky: Přátelství je o sdílení zážitků a tvorbě vzpomínek. Ať už jde o dovolenou, společný oběd, nebo jen klidný večer u filmu, společné chvíle s přáteli obohacují náš život.

  3. Sebepoznání a růst: Přátelé nám často pomáhají vidět věci z jiného úhlu a tím nám umožňují růst. Díky přátelům se můžeme učit nové věci o sobě i o světě kolem nás.

  4. Radost a smích: Přátelství je zdrojem radosti a smíchu. Smích a dobrá nálada jsou pro naši psychickou pohodu nesmírně důležité a přátelé jsou těmi, kteří nám je často přinášejí.

Využijte slevu na celý sortiment

V rámci oslav přátelství vám přinášíme speciální slevovou akci na celý sortiment našeho zboží. Od 26. července do 8. srpna 2024 můžete využít slevový kupon PRATELSTVI20 a získat tak 20% slevu na všechny produkty.

Ať už hledáte dárek pro svého nejlepšího přítele, nebo si chcete udělat radost sami, nyní máte ideální příležitost. Vyberte si z široké nabídky orientálního stylu, od krásných dekorací po originální módní doplňky, a udělejte radost sobě i svým blízkým.

Nezapomeňte, že přátelství je dar, který si zaslouží oslavu. Vyjádřete svou vděčnost a lásku k přátelům prostřednictvím malého překvapení, které potěší a zároveň připomene, jak moc pro vás znamenají.

Nezapomeňte při nákupu použít kupon PRATELSTVI20.

S přáním krásných chvil mezi přáteli

Tým Orientstyle.cz

Akce k letnímu lenošení a relaxaci.

Léto je v plném proudu a s ním přichází i skvělá příležitost, jak si užít letní pohodu za výhodné ceny! Připravili jsme pro vás speciální slevovou akci, která potěší každého milovníka kvalitních produktů. Akce trvá od 12. července do 25. července 2024, takže neváhejte a využijte těchto skvělých nabídek.

 

10% SLEVA NA OVOCNÉ ČAJE

 

Pro milovníky čajů máme připravenou výjimečnou nabídku. Všechny ovocné čaje jsou nyní k dispozici se slevou 10 %. Ať už máte rádi osvěžující citrusové směsi nebo exotické kombinace s tropickým ovocem, naše čaje vám přinesou dokonalý zážitek. Vyzkoušejte například čaj z ibišku s příchutí granátového jablka nebo klasický ovocný mix plný vitamínů a antioxidantů. Nabídka platí na široký sortiment ovocných čajů dostupných na našich stránkách.

 

30% SLEVA NA PLÁŽOVÁ LEHÁTKA

 

Pro dokonalý odpočinek na pláži či na zahradě jsou ideální naše plážová lehátka, která nyní pořídíte se slevou 30 %. Lehátka jsou navržena s ohledem na maximální komfort a praktičnost a určitě najdou využití i v interiéru. Lehátka se prostě skvěle hodí k letnímu lenošení.

 

25% SLEVA NA TIBETSKÉ MÍSY

 

Pro milovníky meditace a harmonických zvuků máme speciální nabídku na tibetské mísy. Nyní si je můžete pořídit se slevou 25 %. Každá mísa je ručně vyrobená s láskou a precizností, aby vám poskytla ten nejlepší zvukový zážitek. Tibetské mísy jsou skvělým doplňkem pro relaxaci, meditaci nebo pro zklidnění mysli po náročném dni. Využijte této výjimečné příležitosti a obohaťte svůj domov o tento tradiční nástroj.

 

Nezapomeňte, že akce platí pouze do 25. července 2024, takže neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti.

 

Udělejte si radost a dopřejte si to nejlepší, co léto nabízí!

 

Slevová akce - šaty, košile a stříbrné šperky za bezkonkurenční ceny!

Pokud jste milovníky stylových kousků a originálních doplňků, teď je ta pravá chvíle rozšířit svůj šatník a šperkovnici. Akce trvá až do 11. července a nabízí slevy na vybrané kategorie zboží, které vás jistě potěší.

Slevy na šaty: 30 % dolů!

Léto je v plném proudu a s ním přichází i potřeba obměnit svůj šatník o lehké a pohodlné šaty. Nyní si můžete vybírat z široké nabídky šatů s 30% slevou. Ať už hledáte elegantní kousek na večerní party, nebo pohodlné letní šaty na procházky po městě, v naší kolekci určitě najdete to pravé. Nechte se okouzlit orientálními vzory a originálním designem.

Košile za skvělé ceny: Sleva 40 %

Potřebujete obměnit svůj pracovní šatník nebo hledáte stylovou košili na volný čas? Využijte jedinečnou příležitost a pořiďte si kvalitní košile s 40% slevou. Styl a pohodlí se u nás snoubí v každém detailu.

Stříbrné šperky se slevou 30 %

Milovníci šperků, pozor! Veškerý stříbrný sortiment je nyní k dostání s 30% slevou. Ať už hledáte elegantní náušnice, jemné náramky nebo výrazné náhrdelníky, v naší nabídce najdete vše, co potřebujete k dokončení svého looku. Stříbrné šperky jsou nejen krásným doplňkem, ale také skvělou investicí do budoucna.

Nezapomeňte: Akce končí 11. července!

Neotálejte a nakupte ještě dnes, abyste si mohli vybrat své oblíbené kousky za zvýhodněné ceny. Akce trvá jen do 11. července, takže máte jen omezený čas na to, abyste využili těchto skvělých nabídek. Nezapomeňte, že správně zvolený outfit a doplňky mohou podtrhnout vaši osobnost a dodat vám sebevědomí v každé situaci.

Připojte se k nám a objevte kouzlo orientální módy a šperků za jedinečné ceny. P vám příjemné nakupování!

Inspirujte se našimi dárkovými tipy pro paní učitelky a pány učitele!

Všimli jste si našich tématických kampaní? Den dětí, Valentýn, Den čaje, a mnoho dalších. Nyní přicházíme s novým, speciálním tématem – dárky pro paní učitelku nebo pana učitele, které jsou ideální na konec školního či akademického roku.

Pokud chcete udělat radost těm, kteří vzdělávají Vaše děti nebo Vás samotné, máte skvělou příležitost pořídit dárek, který bude opravdu výjimečný. Připravili jsme pro Vás několik tipů, které by mohly být tím pravým. A jako malý bonus nabízíme možnost dárkového zabalení v celofánovém sáčku s mašličkou nebo přírodním provázkem.

Tipy na dárky, které potěší a překvapí

Relaxace s knihou -
Až si paní učitelka nebo pan učitel o prázdninách odpočine s knihou na gauči, jistě ocení novou záložku do knihy. Vybírat můžete z duchovních či inspiračně-relaxačních motivů. Pokud máte moderní pedagogy, kteří čtou elektronické knihy, určitě ocení některý z našich lahodných čajů. Ledový čaj v letním parnu přijde jistě vhod a čaj v dárkové dóze potěší oko i chuťové pohárky. Pro fajnšmekry nabízíme kvalitní japonský zelený čaj, a pro ty se smyslem pro humor ovocný čaj Rum Punch.

Úleva od napětí
Na konci roku se řada pedagožek a pedagogů potýká s únavou a vyčerpáním. Spreje Aura Balance krásně voní, jsou vyrobeny z kvalitních éterických olejů a přinášejí úlevu od napětí. Lze je použít k harmonizaci nebo jako osvěžovač vzduchu, který příjemně provoní prostor a přináší okouzlující vůně.

Romantika se svíčkami
Pro milovníky svíček nabízíme stínítko na čajovou svíčku. Je snadno manipulovatelné, krásné a cenově dostupné. Vybírat můžete ze sedmi vzorů. Pokud je paní učitelka či pan učitel obzvláště oblíben, doporučujeme jemný skleněný svícínek na čajovou svíčku nebo solný svícen.

Gastronomické potěšení
Pro pedagogy, kteří rádi vaří, máme lávovou sůl, směs na bylinkové máslo nebo jiné exotické koření. Tyto ingredience promění jejich kuchyni v místo plné chutí a vůní.

Klasické a elegantní dárky
Klasikou mezi dárky, která potěší zejména ženy, jsou samolepky na okno Mandala Sunlight či Mandala Sunseal. Nenechte se zmást, nejedná se jen o klasické mandaly. Nabízíme motivy zvířat, slunce, ornamentální i duchovní motivy. Tyto průsvitné samolepky se dají použít na okno v domě, v autě nebo na jakýkoli skleněný povrch, a jsou velmi pěkným a vkusným dárkem.

Potřebujete poradit?

Pokud si nejste jistí výběrem, neváhejte se podívat na náš e-shop nebo nás kontaktujte. Rádi Vám s výběrem pomůžeme a poradíme, abyste našli ten nejvhodnější dárek.

Přejeme Vám pohodový konec školního a akademického roku a krásné prázdniny!

Letní potěšení ve formě slevového kuponu

Léto je tady a s ním přichází i skvělá příležitost k nákupům na Orientstyle.cz! Od 14. června do 27. června jsme pro vás připravili jedinečnou akci – sleva 25% na veškerý sortiment našeho obchodu. Stačí při nákupu použít kupon LETO25 a užít si výhodné ceny na všechny naše produkty.

Jak využít slevu?

  1. Vyberte si své oblíbené produkty na Orientstyle.cz.
  2. Při objednávce použijte kupon LETO25.
  3. Užívejte si 25% slevu na celý nákup!

Co u nás najdete?

Vonné tyčinky

  • Japonské, indické, tibetské, františky, vykuřovadla a vonné provázky – ideální pro vytvoření příjemné atmosféry ve vašem domově.

Stojánky na tyčinky a františky

  • Praktické a stylové stojánky, které se stanou skvělým doplňkem pro vaše vonné tyčinky.

Esoterické zboží

  • Záložky do knížek, amulety, Japa Mala, vibrační obrázky, stříbro, modlitební mlýnky, mandaly, lapače snů, duchovní předměty, pohlednice a přání, vlajky a vlaječky – vše, co potřebujete k posílení vašeho spirituálního života.

Koření a čaje

  • Široký výběr exotického koření a čajů, které vás okouzlí svou vůní a chutí.

Čajové příslušenství

  • Vše, co potřebujete k dokonalému zážitku z pití čaje.

Hudební nástroje

  • Tibetské mísy, bubny, didgeridu, gongy, shakere, okariny, maracas, zvony a kartálky, zvonkohry, deštné hole – pro všechny milovníky hudby a zvukových terapií.

Textil pro ženy i muže

  • Stylové oblečení a doplňky v orientálním stylu, včetně belly dance zboží.

Dekorace

  • Na zeď, závěsné, na okno, masky, magnety, samolepky, sošky a sochy, stínítka, vějíře – originální dekorace, které ozdobí váš domov.

Bytové doplňky

  • Nábytek, přehozy, lampiony a stínidla, aroma lampy, svícny, nádobí – vše pro útulný a harmonický interiér.
Čajové kouzlení - nové čaje

Od dnešního dne máte možnost ochutnat naši novou nabídku exkluzivních čajů v elegantních dózách. Představujeme vám detailní charakteristiku každého z nich:

Bangladéšský černý čaj GFOP

Jemná nasládlá zemitá chuť, vysoká kvalita, ideální pro milovníky tradičních černých čajů.

Bylinný čaj Ibišek - Karkade

Osvěžující červený nápoj s lehce kyselým tónem, bohatý na vitamín C, skvělý pro horké i studené nápoje.

Aromatizované čaje

  • Sencha Japanese Lime: Svěží kombinace tradiční senchy s limetkou, osvěžující a lehký.
  • Sencha Wildcherry: Sladkokyselá chuť divoké třešně, harmonická kombinace s jemnou senchou.

Čajová směs Tuareg

Exotická směs bylin a koření, inspirovaná tradičními recepturami severoafrických kočovníků.

Černý Skořicový čaj

Bohatá hřejivá chuť se skořicí, ideální pro chladné dny, navozuje pocit pohodlí.

Zelený čaj Gunpowder Superior

Klasika s pevně zavinutými lístky, intenzivní chuť a osvěžující vůně, skvělý pro milovníky tradičních zelených čajů.

Zelené čaje

  • Sencha: Tradiční čínská sencha, jemná a osvěžující.
  • Chun Mee: Kvalitní čínský čaj, jemně sladký a mírně kyselý.

Ovocný čaj Fire Place

Lahodná směs plodů a koření, ideální pro zimní večery, plná chutí a vůní.

Bylinné čaje Rooibos

  • Hello Sunshine: Uklidňující rooibos z Jižní Afriky, jemná nasládlá chuť.
  • Kalahari: Bohatá chuť rooibosu s jemnými bylinnými tóny.

Černý čaj Earl Grey

Klasika s bergamotem, osvěžující a aromatický, ideální pro každodenní pití.

Vyberte si ten pravý pro Vás a užijte si čajový rituál plný nových chutí. 

 

Slavíme Den dětí - 30% sleva na vybrané zboží

Na oslavu Dne dětí připravil internetový obchod OrientStyle.cz speciální akci, která potěší nejen děti, ale i dospělé milovníky orientálních dekorací. Od 31. května do 13. června 2024 můžete využít skvělých slev až 30 % na vybrané produkty. Pojďme se podívat, co všechno můžete během této akce výhodně nakoupit.

Stoličky Decor
Stolička dřevo Decor Baby TigerStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo Decor

Jedním z hlavních lákadel akce jsou stylové stoličky Decor. Tyto stoličky vynikají svým originálním designem a kvalitním zpracováním. Jsou ideální nejen do dětských pokojíčků, ale také do obývacích pokojů či předsíní, kde poslouží jako praktický a zároveň estetický doplněk. Vyrobeny jsou z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. Díky pestré paletě barev a vzorů si určitě vyberete tu pravou pro váš domov.

Sošky Sklo
Soška sklo Horse

Další atraktivní položkou v akční nabídce jsou sošky sklo. Tyto umělecké kousky přinášejí do interiéru nádech elegance a luxusu. Každá soška je ručně vyráběná a jedinečná, což zaručuje, že se stane středobodem pozornosti v každém prostoru, kde ji umístíte. Perfektní jako dárek nebo stylový doplněk do vašeho bytu.

Hrací žáby
hrací žába dřevoHrací žába dřevohrací žába dřevoHrací žába dřevo

Pro nejmenší návštěvníky máme připravené veselé hrací žáby. Tyto hračky nejsou jen zábavné, ale také edukativní. Při hraní rozvíjejí dětskou motoriku a kreativitu. Jsou vyrobeny z bezpečných a nezávadných materiálů.

Lapače snů

Lapač snů BabyLapač snů srdce

V nabídce nesmí chybět ani oblíbené lapače snů, které jsou k dostání včetně náhrdelníků. Lapače snů jsou tradičním indiánským amuletem, který má za úkol chránit spící před zlými sny a negativní energií. Na OrientStyle.cz najdete lapače snů v různých velikostech a provedeních, zdobené peříčky, korálky a dalšími dekorativními prvky.

Suncatchery


A na závěr tu máme kouzelné suncatchery, které okouzlí každého svou hrou světla a barev. Tyto dekorace jsou ideální pro zavěšení do oken, kde díky slunečním paprskům vytvářejí nádherné světelné efekty. Vybírat můžete z motivů zvířat, víl a slunce, které potěší jak děti, tak i dospělé.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Nezapomeňte navštívit e-shop OrientStyle.cz od 31. května do 13. června 2024 a využít 30% slev na vybrané produkty. Tato akce je skvělou příležitostí, jak pořídit krásné a originální dekorace do vašeho domova za výhodné ceny. Oslavte s námi Den dětí a udělejte radost sobě i svým blízkým!

Oslava Mezinárodního dne čaje

V období od 17. května do 30. května 2024 se všichni milovníci čaje mohou těšit na speciální akci u příležitosti Mezinárodního dne čaje. Tato akce nabízí jedinečnou příležitost zakoupit si různé druhy čajů a získat krásné dárky na našem e-shopu.

Co vás čeká?

Při každém nákupu čajů během této akce obdržíte zdarma jeden kus čajové keramiky. Můžete si vybrat mezi elegantním šálkem nebo šálkem s talířkem. Tato keramika je pečlivě vybrána tak, aby nejen krásně doplňovala váš čajový rituál, ale také aby byla praktickým a stylovým doplňkem vaší domácnosti.

Kdy a kde?

Akce probíhá výhradně online na našem e-shopu od 17. května do 30. května 2024.

Jak získat svůj dárek?

Je to jednoduché. Stačí si během akce zakoupit jakýkoli čaj na našem e-shopu a automaticky obdržíte zdarma jeden kus čajové keramiky. Dárky budou k dispozici do vyčerpání zásob, takže neváhejte a objednejte co nejdříve.

Jaké čaje můžete očekávat?

Nabídka zahrnuje širokou škálu čajů, včetně tradičních černých a zelených čajů, ale také méně obvyklé druhy jako jsou bílý čaj, oolong nebo pu-erh. Každý z těchto čajů je pečlivě vybrán pro svou výjimečnou kvalitu a chuť. Naši odborníci vám rádi poradí s výběrem čaje, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím a potřebám.

Přijďte oslavit Mezinárodní den čaje s námi

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a oslavte Mezinárodní den čaje stylově. Navštivte náš e-shop, vyberte si z naší široké nabídky kvalitních čajů a získejte krásné dárky, které vám zpříjemní každou čajovou chvíli.

Těšíme se na vaši návštěvu na našem e-shopu a věříme, že si odnesete nejen kvalitní čaje, ale i krásné dárky. Přejeme vám příjemné nakupování a spoustu radosti s vaším oblíbeným nápojem!

Velká slevová akce na bižuterii a keramiku! Nepropásněte až 40% slevy!

Máme pro vás skvělou zprávu! Od nynějška až do 30. května 2024 probíhá velká slevová akce, která tu snad ještě nebyla. Připravili jsme pro vás úžasné slevy na široký sortiment bižuterie a keramiky, které potěší nejen vás, ale i vaše blízké. Pojďme se podívat, co všechno máme v nabídce!

Sleva 40% na veškerou bižuterii

Chcete si doplnit svou šperkovnici o nové kousky? Nyní máte jedinečnou příležitost! Veškerá bižuterie je zlevněna o neuvěřitelných 40%. To zahrnuje:

  • Náušnice: elegantní, moderní nebo klasické – vyberte si z naší široké nabídky.
  • Náhrdelníky: zajímavá nabídka originálních náhrdelníků.
  • Náramky: penízkové, na ruku, na nohu – máme vše, co si můžete přát.
  • Jehlice do vlasů: perfektní doplněk pro váš účes, který zaujme na první pohled.

Sleva 20% na keramiku a porcelán

Ale to není vše! Máme pro vás také skvělé slevy na naše krásné keramické a porcelánové misky. Ať už hledáte něco do své kuchyně nebo originální dárek, nyní je ten správný čas na nákup.

  • Keramické misky: tradiční i moderní designy, které se hodí do každého interiéru.
  • Porcelánové misky: kvalitní porcelán, který dodá vašemu stolování nádech elegance.
  • Yixing misky: speciální misky z hlíny Yixing, ideální pro čajové obřady a milovníky čaje.
  • Sety misek s jídelními hůlkami: speciální sety, které uvítá každý milovník tohoto typu stolování

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a využijte našich skvělých slev! Akce trvá pouze do 30. května 2024, takže neváhejte a využijté této jedinečné akce!

Akce dělaná s láskou pro vás

Jaro je ve vzduchu a s ním i romantika a vášeň. A co by mohlo být lepšího, než oslavit tento čas lásky s příjemnou slevou na produkty, které rozvíří vaše smysly?
Právě probíhající akci jsme nazvali "Máj lásky čas" a to proto, že v letošním roce je květen opravdu nádherný. Doufáme, že vám slevy na vybrané produkty přinesou radost a potěšení.

Od 3. května do 16. května 2024 máte jedinečnou příležitost využít slevu 10% na vybrané produkty, které nesou v názvu samotnou esenci lásky a vášně. Stačí se ponořit do široké škály zboží s názvy jako Love, Kamasutra, Kiss, Heart nebo Srdce a nechat se unést jejich kouzlem.

Ať už jste ve vztahu nebo si prostě chcete dopřát trochu osobního potěšení, e-shop OrientStyle.cz má pro vás to pravé.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a začněte prožívat jaro naplno s našimi produkty plnými lásky a vášně!
Využijte slevu 10% od 3. května do 16. května 2024. Vaše srdce vám za to bude vděčné!