Blog, Strana 5

Čaj a dobrá nálada

Máte svůj recept na dobrou náladu? Každý z nás má svůj vlastní. Pro někoho jím je kousek slaďoučké čokolády, rozpouštějící se v ústech a vyplavující v těle hromadu hormonů štěstí. Pro jiného procházka v přírodě, čerstvý vzduch a dechberoucí scenérie. Pro někoho to bude živé setkání s rodinou a nejbližšími přáteli plné smíchu. A pro někoho tím receptem může být šálek dobrého čaje... číst dále

Doručení do Vánoc

upozorněníVánoce jsou pomalu za dveřmi zde je přehled přehled důležitých termínů, aby vám produkty z našeho internetového obchodu Shishastyle dorazily do Štědrého dne či po něm.

19. 12. 2022 - poslední den objednávek s garancí doručení do Vánoce pro služby DPD, Zásilkovna, Česká pošta a platbou online nebo na dobírku.

22. 12. 2022 - poslední den objednávek s garancí doručení do konce roku pro služby DPD, Zásilkovna, Česká pošta a platbou online nebo na dobírku.

Od 24. 12. do 5. 1. máme volno a nebude možný osobní odběr v Brně. Po vánočních svátcích nás totiž čeká zmíněná inventura. Objednávky, které k nám dorazí během Vánoc, pro vás budeme vyřizovat postupně od 6. ledna.

Důležité upozornění

upozorněníV pátek 26.8. 2022 bude od 13:000 z technických důvodů uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11.

Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdninové dny.

Důležité upozornění

upozorněníV pondělí 4.6. 2022 až do středy 6. 6. 2022 bude z důvodu státních svátků a čerpání dovolené uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od čtvrtku 7. 6. 2022 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdninové dny.

Důležité upozornění

upozorněníV pátek 14. 4. 2022 a pondělí 18. 4. 2022 - státní svátky. Po tyto dny se nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 19. 4. 2022 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly.

Děkujeme za pochopení a přejeme veselé Velikonoční svátky.

Důležité upozornění

upozorněníV pátek 2. 4. 2021 a pondělí 5. 4. 2021 - státní svátky. Po tyto dny se nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 6. 4. 2021 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly.

Děkujeme za pochopení a přejeme veselé Velikonoční svátky.

Doručení do vánoc

upozornění13. 12. 2020 - doporučené poslední datum pro provedení objednávky při volbě dopravy "Česká pošta, DPD, Zásilkovna" a platby "Dobírka"

20. 12. 2020 - poslední datum pro provedení objednávky s doručením mezi svátky

Objednávky přijaté po 23. 12. 2020 budou z důvodu vánočních svátků a inventur dodavatele vykrývány postupně od 7. 1. 2021, v pořadí, v jakém došly.

Zároveň upozorňujeme, že zmíněné termíny jsou deklarovány jednotlivými dopravci. Nezodpovídáme tedy za jejich dodržování.

Přejeme pohodové nakupování

Obnovení provozu výdejního místa

Preventivní opatřeníVážení zákazníci, s radostí oznamujeme, že výdejní místo v Brně v prostorách velkoobchodního dodavatele je opět dostupné. Z důvodu omezení kontaktu a za účelem snižení rizika přenosu infekce nadále přetrvávají určitá omezení. Osobní odběr probíhá pouze formou výdeje předem zaplacené objednávky, a to přede dveřmi výdejního místa. Výběr zboží na výdejním místě ani platba na místě momentálně nejsou možné. O tom, že zboží je připraveno k odběru, vás bude operátor informovat e-mailem.

Úpravy platí od pondělí 23. 11. 2020 do odvolání.

Děkujeme za pochopení.

Dočasné uzavření výdejního místa

Preventivní opatřeníVážení zákazníci, dovolujeme si Vás ujistit, že cítíme zodpovědnost postupovat v souladu s účelem krizového opatření. Taktéž jsme nuceni reagovat na preventivní opatření před šířením koronaviru COVID-19, které zavádí náš velkoobchodní dodavatel. Z toho důvodu přistupujeme k následujícím opatřením:

Z důvodu omezení kontaktu a za účelem snižení rizika přenosu infekce je do odvolání zrušen osobní odběr v Brně.

Úpravy platí od pondělí 22. 10. 2020 do odvolání.

Děkujeme za pochopení.

Předjarní překvapení

nábytekJaro blíží mílovými kroky. Je třeba připravit se na letní sezonu a využít akční slevy na vybrané zboží. Nyní můžete nakoupit i za více než poloviční ceny. V akční nabídce najdete třeba indické vonné tyčinky, kalhoty, šaty, lampiony a také rákosový nábytek a kouřící lahve.