Blog, Strana 4

Akce, kterou nemůžete minout: Amulety a bubny djembe se slevou 25%, šaty s 30% slevou!

Přichystali jsme pro vás úžasnou slevovou akci, která vám umožní získat oblíbené produkty za ještě příznivější ceny. Od 16. června do 29. června 2023 můžete využít slevu 25% na naše Amulety a bubny djembe, a dokonce 30% slevu na naši šatovou kolekci. Přečtěte si více o jednotlivých kategoriích zboží, které jsou zahrnuty v této slevové akci.

Amulety jsou v dnešní době velmi populární a nosí se nejen jako módní doplněk, ale také jako symbol ochrany a štěstí. Během této slevové akce nabízíme širokou škálu amuletů, včetně zvěrokruhu, symbolů a ochranných amuletů. Vyzdobte své oblečení nebo šperkem, který vyjadřuje váš zvěrokruhový znamení, nebo vyberte amulet se specifickým symbolem, který vám přináší silnou energii. S 25% slevou na tyto magické kousky nemusíte váhat.

Pokud máte rádi hudbu a rytmus, neměli byste přehlédnout naši nabídku bubnů djembe. Djembe je africký hudební nástroj, který vytváří fascinující zvuky. Během této akce nabízíme 25% slevu na naše bubny djembe, takže si můžete pořídit vlastní nástroj a ponořit se do světa hudebních rytmů.

Další kategorií zboží ve slevové akci jsou šaty. Pokud hledáte nový kousek do svého šatníku, je toto ta správná příležitost. Během této akce na vás čeká úžasná sleva 30%, takže si můžete dopřát nové šaty za velmi příznivou cenu.

Nezapomeňte, že tato slevová akce trvá pouze od 16. června do 29. června 2023.

Důležité upozornění

upozorněníVe středu 5. 7. 2023 až do  čtvrtka 6. 7. 2023 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od pátku 7. 7. 2023 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdninové dny.

Sleva 20% na šperky ze stříbra

V esoterických učeních se stříbro často spojuje s měsíční energií, intuicí a emocemi. Věří se, že nošení stříbrných šperků může podporovat klid, vyrovnání a ochranu před negativními vlivy.
Pokud máte zájem o vliv stříbra na energii, je důležité si vybrat šperky, které vás osobně oslovují a přinášejí pozitivní pocity. Je možné, že nošení těchto šperků vám může přinést pocit pohody a dobře se v nich cítit. Ale jakékoli významy a účinky jsou individuální a mohou se lišit mezi jednotlivými lidmi.

Stříbro je oblíbeným materiálem pro výrobu šperků díky svému lesku, odolnosti a trvanlivosti. Na našem e-shopu Orientstyle.cz najdete širokou škálu šperků ze stříbra, které vám pomohou vyjádřit váš osobní styl a dokonale doplní vaše outfit. Během právě probíhající akce si můžete vybrat nejen klasické a elegantní šperky, ale také šperky s esoterickými symboly, které přinášejí duchovní význam a mohou vám přinést určitou energii.
Nezapomeňte, že sleva 20% na všechny šperky ze stříbra, včetně šperků s esoterickými symboly, bude aktivní pouze během trvání této akce, od 2. června do 15. června 2023.
Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost pořídit si kvalitní šperky ze stříbra se slevou a zkrášlit tak svůj vzhled nebo udělat radost svým blízkým. Vyberte si své unikátní kousky ještě dnes!

Japonské vonné tyčinky, františky i stojánky v akční slevě

Japonské vonné tyčinky a františky jsou známé svou kvalitou a unikátními vůněmi, které mohou přinést do vašeho domova klid, uvolnění a harmonii. Každá vonná tyčinka nebo františek je pečlivě vyrobená a má svou vlastní charakteristickou vůni, která přenáší atmosféru Japonska přímo do vašeho prostředí.
Můžete si vybrat z různých typů vůní, které odpovídají vašemu osobnímu vkusu a potřebám. Tyto vonné produkty jsou vhodné pro relaxaci, meditaci, aromaterapii nebo prostě jen pro vytvoření příjemné atmosféry ve vašem domově.
Navíc, pokud hledáte stylový způsob prezentace svých vonných tyčinek a františků, můžete využít slevu ve výši 20% na japonské stojánky. Tyto stojánky jsou navrženy tak, aby esteticky a prakticky podpořily používání vonných tyčinek a františků. Přidají vašemu prostoru jemný dotek japonské elegance a umožní vám snadný přístup k vonným tyčinkám a františkům.
Od 19. května do 1. června 2023 probíhá ve našem e-shopu akce, která vám umožní pořídit si japonské vonné tyčinky a františky se slevou 25%, a také japonské stojánky na tyčinky a františky se slevou 20%. Tato akce je skvělou příležitostí pro milovníky aromaterapie a japonských vonných rituálů.

Sleva 30% na široký sortiment tašek a dalších doplňků

Chystáte se na cestu a hledáte perfektní tašku, která bude nejen stylová, ale také pohodlná na nošení? Potřebujete nový batoh na výlety nebo sportovní aktivity? Nebo snad hledáte něco nápaditého a zajímavého do práce? Pokud jste odpověděli kladně na alespoň jednu z těchto otázek, měli byste se určitě podívat na naši aktuální slevovou akci!

Od 5.5. do 18.5.2023 můžete ušetřit až 30% na širokém sortimentu tašek, yoga bagů, batohů, kabelek, ledvinek, šátků a mnoho dalšího! To všechno bez tanečních šátků, které jsou momentálně vyjmuty z této slevové akce.

Naše značky se vyznačují moderním designem a zajímavým zpracováním. Vyberte si z široké nabídky barev, stylů a velikostí a najděte tu nejlepší tašku, kabelku nebo batoh pro vás.

Ať už hledáte tašku na denní nošení, pro sportovní aktivity nebo cestování, tak na orientstyle nyní ve velmi výhodné ceně. Můžete si tak dopřát kvalitní a stylové zboží bez narušení svého rozpočtu. Vyberte si svůj oblíbený produkt a ušetřete s námi na nákupu!

Důležité upozornění

upozorněníV pondělí 1. 5. 2023 a v pondělí 8. 5. 2023 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 11/801. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 2.5. 2023 a od úterka 9. 5. 2023 v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prodloužené víkendy.

Vykuřování ještě nikdy nebylo snazší - 25% sleva na vykuřovadla a 20% na kadidelnice

Pokud hledáte vykuřovadla a příslušenství k nim, máme pro vás skvělou zprávu. Na e-shopu orientstyle.cz vám nabízíme 25% slevu na vykuřovadla, jak pryskyřičná, tak i bylinná a slevu 20% na příslušenství v podobě kadidelnic.

Trvání této akce je od 21.4. do 4.5.2023, takže máte dostatek času na nákup za velmi výhodné ceny.

Vykuřování je už od dávných dob součástí mnoha kultur a tradic. Používá se k očištění prostoru, k meditaci nebo k rituálům. Proto nabízíme širokou škálu vykuřovadel, abyste si mohli vybrat ten nejvhodnější typ pro vaše potřeby.

Naše nabídka zahrnuje pryskyřičná vykuřovadla, která jsou ideální pro ty, kteří hledají tradiční způsob vykuřování a jsou velmi oblíbené pro své silné a intenzivní aroma.

Pokud však preferujete přírodní vůně, určitě oceníte naši nabídku bylinných vykuřovadel, které vytvářejí jemnější a relaxační vůně.

Kromě samotných vykuřovadel nabízíme také širokou škálu kadidelnic, které jsou nezbytnou pomůckou při vykuřování. Kadidelnice jsou v různých velikostech a stylech, takže si určitě vyberete tu, která se bude nejlépe hodit do vašeho prostoru.

A co je nejlepší, již od zítřka můžete využít 25% slevu na všechna vykuřovadla a 20% slevu na příslušenství na našem e-shopu. To znamená, že můžete nakupovat kvalitní vykuřovadla a příslušenství za velmi příznivé ceny.

Kupte si kvalitní podnosy se slevou 25%

Slevová akce 25% na podnosy. Přinášíme Vám šanci ušetřit na kvalitních výrobcích.

Pokud hledáte kvalitní a trvanlivé podnosy, máme pro Vás skvělou zprávu. Náš e-shop nabízí slevu 25% na všechny bambusové a dřevěné podnosy. Slevu můžete využít pouze v období od 7.4 do 20.4.2023.

Proč si vybrat bambusové a dřevěné podnosy?

Bambusové i dřevěné podnosy jsou velmi oblíbené díky svému estetickému vzhledu, kvalitnímu zpracování a také zdravotním přínosům. Bambus je rychle rostoucí materiál, který se snadno obnovuje a je proto považován za ekologicky šetrný.
Dřevo je přirozený materiál, který je odolný proti teplu a vlhkosti. Dřevěné podnosy jsou vyrobeny z tropického dřeva suar.

 

 

Získejte stylový nábytek se slevou 25% na orientstyle.cz!

Orientstyle.cz - prodej orientálního a esoterického zboží. Nabízíme široký výběr designového nábytku, který je většinou ručně vyráběn s použitím exotických dřevin. V naší nabídce najdete stoly, stoličky, židle, zrcadla, kořenové sety a další doplňky.

A teď to nejlepší - od 7.4. do 21.4.2023 můžete u nás nakoupit se slevou 25% na veškerý nábytek. To znamená, že si můžete pořídit unikátní kus do vašeho interiéru za velmi výhodnou cenu.

U nás najdete nábytek, který určitě nevidíte každý den. Jsou to kousky, které jsou vyráběny s precizností a zaujmou vás nejen svým exotickým vzhledem, ale i kvalitou a trvanlivostí. Ať už hledáte nábytek do obývacího pokoje, ložnice nebo jiné místnosti, u nás si vyberete.

Tak neváhejte a vyberte si z naší široké nabídky nábytku za skvělé ceny. Přejeme vám příjemné nakupování na Orientstyle.cz.

Sleva 35% na Satya Nag Champa: Nechte se unášet vonným zážitkem

Satya Nag Champa je značka, která se zaměřuje na výrobu vonných tyčinek a františků, které jsou oblíbené po celém světě. Tyto vonné produkty dokáží okamžitě zlepšit náladu a vytvořit příjemnou atmosféru v jakémkoli prostoru. A teď máme pro Vás skvělou zprávu - Satya Nag Champa nabízí slevu 35% na všechny své produkty!

Tato slevová akce bude trvat od 24.3. do 6.4.2023 a platí na veškeré zboží značky Satya Nag Champa, včetně nejoblíbenějších vůní, jako jsou sandalové dřevo, levandule, jasmín a mnoho dalších. Tyčinky a františky jsou vyráběny z nejkvalitnějších přírodních surovin a mají dlouhotrvající vůni, která se šíří po celém domě.

Vůně Satya Nag Champa jsou vynikajícím způsobem, jak si dopřát chvíli relaxace a odpočinku. Tyčinky se nejčastěji používají k meditaci a k tomu, aby pomohly zbavit se stresu a napětí. Františky se pak používají pro vonění skříní, šatníků nebo jiných uzavřených prostor.

Pokud jste dosud nezkusili produkty značky Satya Nag Champa, pak je toto perfektní příležitost. A pokud už jste fanoušky této značky, pak si můžete dopřát více svých oblíbených vůní a zásobit se na delší dobu. Nezapomeňte využít tuto jedinečnou slevovou akci, která platí jen po omezenou dobu.