Oslava Mezinárodního dne čaje

V období od 17. května do 30. května 2024 se všichni milovníci čaje mohou těšit na speciální akci u příležitosti Mezinárodního dne čaje. Tato akce nabízí jedinečnou příležitost zakoupit si různé druhy čajů a získat krásné dárky na našem e-shopu.

Co vás čeká?

Při každém nákupu čajů během této akce obdržíte zdarma jeden kus čajové keramiky. Můžete si vybrat mezi elegantním šálkem nebo šálkem s talířkem. Tato keramika je pečlivě vybrána tak, aby nejen krásně doplňovala váš čajový rituál, ale také aby byla praktickým a stylovým doplňkem vaší domácnosti.

Kdy a kde?

Akce probíhá výhradně online na našem e-shopu od 17. května do 30. května 2024.

Jak získat svůj dárek?

Je to jednoduché. Stačí si během akce zakoupit jakýkoli čaj na našem e-shopu a automaticky obdržíte zdarma jeden kus čajové keramiky. Dárky budou k dispozici do vyčerpání zásob, takže neváhejte a objednejte co nejdříve.

Jaké čaje můžete očekávat?

Nabídka zahrnuje širokou škálu čajů, včetně tradičních černých a zelených čajů, ale také méně obvyklé druhy jako jsou bílý čaj, oolong nebo pu-erh. Každý z těchto čajů je pečlivě vybrán pro svou výjimečnou kvalitu a chuť. Naši odborníci vám rádi poradí s výběrem čaje, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím a potřebám.

Přijďte oslavit Mezinárodní den čaje s námi

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a oslavte Mezinárodní den čaje stylově. Navštivte náš e-shop, vyberte si z naší široké nabídky kvalitních čajů a získejte krásné dárky, které vám zpříjemní každou čajovou chvíli.

Těšíme se na vaši návštěvu na našem e-shopu a věříme, že si odnesete nejen kvalitní čaje, ale i krásné dárky. Přejeme vám příjemné nakupování a spoustu radosti s vaším oblíbeným nápojem!