Slavíme Den dětí - 30% sleva na vybrané zboží

Na oslavu Dne dětí připravil internetový obchod OrientStyle.cz speciální akci, která potěší nejen děti, ale i dospělé milovníky orientálních dekorací. Od 31. května do 13. června 2024 můžete využít skvělých slev až 30 % na vybrané produkty. Pojďme se podívat, co všechno můžete během této akce výhodně nakoupit.

Stoličky Decor
Stolička dřevo Decor Baby TigerStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo DecorStolička dřevo Decor

Jedním z hlavních lákadel akce jsou stylové stoličky Decor. Tyto stoličky vynikají svým originálním designem a kvalitním zpracováním. Jsou ideální nejen do dětských pokojíčků, ale také do obývacích pokojů či předsíní, kde poslouží jako praktický a zároveň estetický doplněk. Vyrobeny jsou z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. Díky pestré paletě barev a vzorů si určitě vyberete tu pravou pro váš domov.

Sošky Sklo
Soška sklo Horse

Další atraktivní položkou v akční nabídce jsou sošky sklo. Tyto umělecké kousky přinášejí do interiéru nádech elegance a luxusu. Každá soška je ručně vyráběná a jedinečná, což zaručuje, že se stane středobodem pozornosti v každém prostoru, kde ji umístíte. Perfektní jako dárek nebo stylový doplněk do vašeho bytu.

Hrací žáby
hrací žába dřevoHrací žába dřevohrací žába dřevoHrací žába dřevo

Pro nejmenší návštěvníky máme připravené veselé hrací žáby. Tyto hračky nejsou jen zábavné, ale také edukativní. Při hraní rozvíjejí dětskou motoriku a kreativitu. Jsou vyrobeny z bezpečných a nezávadných materiálů.

Lapače snů

Lapač snů BabyLapač snů srdce

V nabídce nesmí chybět ani oblíbené lapače snů, které jsou k dostání včetně náhrdelníků. Lapače snů jsou tradičním indiánským amuletem, který má za úkol chránit spící před zlými sny a negativní energií. Na OrientStyle.cz najdete lapače snů v různých velikostech a provedeních, zdobené peříčky, korálky a dalšími dekorativními prvky.

Suncatchery


A na závěr tu máme kouzelné suncatchery, které okouzlí každého svou hrou světla a barev. Tyto dekorace jsou ideální pro zavěšení do oken, kde díky slunečním paprskům vytvářejí nádherné světelné efekty. Vybírat můžete z motivů zvířat, víl a slunce, které potěší jak děti, tak i dospělé.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Nezapomeňte navštívit e-shop OrientStyle.cz od 31. května do 13. června 2024 a využít 30% slev na vybrané produkty. Tato akce je skvělou příležitostí, jak pořídit krásné a originální dekorace do vašeho domova za výhodné ceny. Oslavte s námi Den dětí a udělejte radost sobě i svým blízkým!