Dárky zdarma ke každému kousku oblečení!

V období od 5. dubna do 18. dubna 2024 se v našem obchodě odehrává neuvěřitelná akce, která jistě potěší všechny naše zákazníky. Za každý zakoupený kousek dámského oblečení získáte skvělý dárek zdarma!

Proč si tedy neudělat radost novým outfitem a ještě získat něco navíc? Naše akce je limitovaná, takže neváhejte a objednejte co nejdříve!

Co je to za dárky?

Náramek Indira: Náramek, který dodá vašemu zápěstí ten správný šmrnc. Po obvodu jsou malé rolničky a je v provedení s pružinkou, takže nasazení je velmi jednoduché a pohodlné.

Nálepky na okno: Pokud jste spíše fanoušci originálních dekorací, pak jsou pro vás skvělou volbou naše nálepky na okno. Osobnost vašeho interiéru posílí originální motivy a zábavné vzory.

Jak si získat dárek?

Není to nic složitého! Stačí, když si vyberete libovolný kousek oblečení z naší nabídky a dárek vám bude automaticky přidán k nákupu. Pokud chcete dárek specifikovat, pak vaši volbu napište do poznámky (náramek nebo nálepka). Pokud to bude možné Vaší žádosti vyhovíme.

Ale pozor! Množství dárků je limitované.

Takže nezapomeňte – od 5. do 18. dubna 2024 máte jedinečnou příležitost získat skvělý dárek zdarma ke každému kousku oblečení v našem obchodě